gototopgototop

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Φωτογραφικό Υλικό
"Τα νέα της Τούμπας"
Ιστορικό Συλλόγου
Διοικητική Διάρθρωση
Πρακτικά Συνεδριάσεων
Downloads
 
 

Εφημερίδα ΝΕΑ της Τούμπας

 

κλικ εδώ

 

Τελευταία νέα της ιστοσελίδας του Συλλόγου
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΠΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 09:12

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

Θεσσαλονίκη 14-02-2018

Προς πρόεδρο Δ.Ε.Π.Θ.Ε.

Κύριο Λάζαρο Ζαχαριάδη

Θέμα: Προβολή των Ελληνικών Λουτροπόλεων

Κύριε πρόεδρε,

Ο Πανελλήνιος Συλλογής Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας έχει μια διαδρομή 14 και πλέον χρόνων δραστηριότητας με έδρα της Θεσσαλονίκη. Η δράση του συλλόγου στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι πολύπλευρη και σε συνεργασία και με άλλους φορείς με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού και την αξιοποίηση του θερμαλισμού και μάλιστα σε όλους τους τομείς.

Δυστυχώς, παρόλο που ο δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει δική του λουτρόπολη τα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ραδιόφωνο και τηλεόραση δεν μας κάλεσαν ποτέ μέχρι σήμερα προκειμένου να προβάλουμε τις ελληνικές λουτροπόλεις αλλά και την δουλειά του συλλόγου.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εντάξετε στη θεματολογία των δημοτικών Μ.Μ.Ε. και θέματα σχετικά με τις ελληνικές λουτροπόλεις και το θερμαλισμό.

Στη διάθεση των συνεργατών σας θέτουμε τους ανθρώπους του συλλόγου και ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους κ.κ. Αχιλλέα Μεταλούλη και Χρήστο Γιασκουλίδη για να συνδράμουν την προσπάθεια σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

Ο Γενικός Γραμματέας

Αχιλλέας Μεταλούλης

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 09:26
 
Θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή του Γιάννη Μπίνου PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 10:58

Προς λουτρά του δήμου Αλμωπίας

Σας στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή του Γιάννη Μπίνου σαν νέου διευθύνων σύμβουλος των Λουτρών Πόζαρ.

Ελπίζουμε μιας και είναι ο παλιός και φίλος κοινοτάρχης του Λουτρακίου να είναι ο άνθρωπος που τα λουτρά θα είναι τα καλυτέρα των Βαλκανίων τουλάχιστον λειτουργικά και εκείνο που θέλουμε είναι η ανακαίνιση του ξενοδοχείου των λουτρών να έχει λουτρικές λειτουργιές όπως πρέπει αλλά και όλες οι άλλες εγκαταστάσεις των λουτρών.

Καλές δουλειές και καλές επιτυχίες στο έργο σου φίλε Γιάννη

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας

Ανέστης Αναστασιάδης

Θεσσαλονίκη 31.1.2018

 
Θέμα: χρονιάτικη εκδήλωση του συλλόγου, Προσφορές από πλευράς λουτροπόλεων και σχετικών φορέων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 19:26

Θεσσαλονίκη 5 Ιανουαρίου 2018

Θέμα: χρονιάτικη εκδήλωση του συλλόγου

Προς : Δημάρχους, προέδρους, διευθυντές Ελληνικών Λουτροπόλεων, ξενοδοχεία καταστήματα βιοτεχνίες κ.λ.π.

Θέμα : Προσφορές από πλευράς λουτροπόλεων και φορέων στη χρονιάτικη εκδήλωση απολογισμός δουλειάς 2017 του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Κύριε δήμαρχε, κύριε πρόεδρε, κύριε διευθυντή

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας κάθε χρόνο πραγματοποιεί εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπου είναι και η έδρα του συλλόγου με θέμα τον απολογισμό δουλειάς του 2017 και τον προγραμματισμό για το νέο έτος του 2018.

Σε αυτήν την εκδήλωση είναι καλεσμένοι Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι λουτροπόλεων, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του συλλόγου, φίλοι και αρκετοί φορείς της πόλης μας και όχι μόνο.

Επίσης λόγω του απολογισμού του έργου παρευρίσκονται από όλη την Ελλάδα δημοσιογράφοι με μοναδικό σκοπό την προβολή των Ελληνικών λουτροπόλεων μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια του συλλόγου, που εδώ και 13 χρόνια δίνει τη μάχη για ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού μας τουρισμού, ζητούμε από τις λουτροπόλεις τη δική τους συμμετοχή σε αυτήν την εκδήλωση προσφέροντας όπως γίνεται κάθε χρόνο:

Λούσεις, διανυκτερεύσεις από ξενοδοχεία, restaurant και όποια άλλη προσφορά από φορείς που οι δραστηριότητές τους είναι συνδεδεμένες με τις Λουτροπόλεις της χώρας μας και όχι μόνο.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στους δύο πρώτους μήνες του 2018 οπότε θα σας σταλεί και η πρόσκληση.

Από εσάς περιμένουμε με αυτές τις προσφορές να πείσουμε κυρίως τους νέους, αλλά και τους δημοσιογράφους, έστω με αυτές τις κληρώσεις, να επισκεφτούν τις ελληνικές λουτροπόλεις.

Επίσης σκοπός της προσπάθειας είναι η προβολή αυτού του Ελληνικού πλούτου, που αν τον αξιοποιήσουμε θα έχουμε θεραπευτικό τουρισμό από όλο τον κόσμο και για όλο τον χρόνο που είναι ένας από τους πρώτους στόχους του Πανελληνίου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεως Ελλάδας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε.

Εμείς παρά τις οικονομικές δυσκολίες θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ανάπτυξη και προβολή για όλες τις λουτροπόλεις και όλες τις επιχειρήσεις γύρω από κάθε λουτρόπολη..

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Πρόεδρος

Αναστασιάδης Ανέστης

Ο Γενικός Γραμματέας

Αχιλλέας Μεταλούλης

Ο Ειδικός Γραμματέας

Κυφοκέρης Γεράσιμος

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 20:01
 
Προς ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 08:42

Θεσσαλονίκη 9/10/2017

Προς ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.

Υπ όψιν κ. Φωτιάδη

Κύριε Φωτιάδη θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια διαφημίζουμε την εταιρεία Σουρωτή Α.Ε. και τα προϊόντα της στα δυο site που λειτουργούμε στα πλαίσια της συνεργασίας μας.

1ον Στο site του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, στη δικτυακή διεύθυνση www.loutropoleis.com, όπου φιλοξενούμε και την διαφήμιση του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς.

2ον Στο site ΤΑ ΝΕΑ της Τούμπας, στη δικτυακή διεύθυνση www.neatoympas.gr

Το κόστος για κάθε χρόνο ήταν της τάξης των 1.000 ευρώ που τα τελευταία δυο χρόνια δεν καταβλήθηκαν λόγω προβλημάτων της επιχείρησης.

Για το θέμα συζητήσαμε και με τον πρόεδρο της επιχείρηση κύριο Γιώργο Λόλα, ο οποίος είναι θετικός και μας ζήτησε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, προκειμένου να έχουμε μία οριστική διευθέτηση του θέματος, σχετικά με τοα αν θα συνεχίσουμε αυτήν την συνεργασία με την ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε και με ποιους όρους.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ανέστης Αναστασιάδης Αχιλλέας Μεταλούλης

 
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 19:06

Θεσσαλονίκη 26/09/2017

Προς δήμο Βόλβης

Γραφείο δημάρχου κ. Διαμαντή Λιάμα

Κύριε δήμαρχε,

Μετά την ορκωμοσία σας στην θέση του δημάρχου Βόλβης με επιστολή μας στις 25 Αυγούστου 2014 σας θυμίσαμε την υπόσχεση που δώσατε προεκλογικά για την νέα λουτρόπολη της Απολλωνίας.

Σημειώνουμε ότι η νέα λουτρόπολη παρότι στοίχισε στο ελληνικό κράτος και την Ε.Ε. πάνω από 24 εκ ευρώ δεν έχει αξιοποιηθεί προς όφελος της απασχόλησης και της τοπικής κοινωνίας.

Πρόσφατα επισκεφτήκαμε για πολλοστή φορά την νέα λουτρόπολη με καλεσμένο τον βουλευτή και πρώην υπουργό κ. Μάρδα, προκειμένου να αναδείξουμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Κατά την συνάντηση πληροφορηθήκαμε ότι ολοκληρώθηκε η δικαστική διαμάχη μεταξύ δήμου και Τράπεζας Πειραιώς και ότι πλέον η νέα λουτρόπολη ανήκει στην πλήρη κυριότητα του δήμου Βόλβης.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε μια συνάντηση μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε για την ακριβή νομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η νέα λουτρόπολη, καθώς και τις προθέσεις της δημοτικής αρχής.

Παράλληλα εκφράζουμε τη βούληση μας να συνδράμουμε το δήμο και να παλέψουμε από κοινού για αυτό το μεγάλο έργο, που αν λειτουργήσει θα δώσει νέα πνοή στο θεραπευτικό τουρισμό της περιοχής και σε όλο το δήμο.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ανέστης Αναστασιάδης Αχιλλέας Μεταλούλης

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 19:29
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Today: Απρ 21, 2018