gototopgototop

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Φωτογραφικό Υλικό
"Τα νέα της Τούμπας"
Ιστορικό Συλλόγου
Διοικητική Διάρθρωση
Πρακτικά Συνεδριάσεων
Downloads
 
 

Εφημερίδα ΝΕΑ της Τούμπας

 

κλικ εδώ

 

Τελευταία νέα της ιστοσελίδας του Συλλόγου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΣΠΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 16:13

Αξιότιμοι κύριοι,

Pros ESPA Γραφείο πρόεδρου THESSALONIKH 2.5.2018

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση που μας απευθύνατε προκειμένου να παραβρεθούμε στις εργασίες του ΧΧΙΙΙΙ Ετήσιου Συνεδρίου Σας στο Domburg της Ολλανδίας, την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή του οποίου χαιρετίζουμε και επικροτούμε. Ωστόσο η παρουσία μελών του Συλλόγου μας στις εργασίες του Συνεδρίου δεν είναι εφικτή λόγω της οικονομικής πραγματικότητας του Συλλόγου μας. Ο Σύλλογός μας είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που στηρίζεται οικονομικά μόνο στις συνδρομές των μελών μας και στις όποιες χρηματοδοτήσεις λαμβάνουμε από κρατικούς φορείς ή και Ιδρύματα οι οποίες όμως είναι μηδαμινές. Πραγματικά θα συνδράμαμε τόσο στις εργασίες του Συνεδρίου όσο και στο γενικότερο έργο και δράσεις της ESPA αν προβλεπόταν κάποια φόρμα συνεργασίας μας που δεν θα άπτονταν οικονομικής εισφοράς από μέρους μας. Άλλωστε γνωρίζετε πως η Ελλάδα και ο τότε Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της ESPA και ο μόνος λόγος που πλέον δεν ανήκει η Ελλάδα στα μέλη της ESPA είναι καθαρά οικονομικός, γεγονός που ομολογούμε ότι μας δυσαρεστεί αφού η χώρα μας έχει πλήθος λουτροπόλεων και ιαματικές πηγές που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν και να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τη συνδρομή της ESPA. Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οιαδήποτε συνδρομή μπορούμε να προσφέρουμε ως Σύλλογος στο έργο της ESPA ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Συνέδριό Σας και καλή πορεία στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Αναστασιάδης Ανέστης


Ο Γενικός Γραμματέας

Μεταλούλης Αχιλλέας

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 16:16
 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΠΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 09:12

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

Θεσσαλονίκη 14-02-2018

Προς πρόεδρο Δ.Ε.Π.Θ.Ε.

Κύριο Λάζαρο Ζαχαριάδη

Θέμα: Προβολή των Ελληνικών Λουτροπόλεων

Κύριε πρόεδρε,

Ο Πανελλήνιος Συλλογής Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας έχει μια διαδρομή 14 και πλέον χρόνων δραστηριότητας με έδρα της Θεσσαλονίκη. Η δράση του συλλόγου στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι πολύπλευρη και σε συνεργασία και με άλλους φορείς με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού και την αξιοποίηση του θερμαλισμού και μάλιστα σε όλους τους τομείς.

Δυστυχώς, παρόλο που ο δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει δική του λουτρόπολη τα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ραδιόφωνο και τηλεόραση δεν μας κάλεσαν ποτέ μέχρι σήμερα προκειμένου να προβάλουμε τις ελληνικές λουτροπόλεις αλλά και την δουλειά του συλλόγου.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εντάξετε στη θεματολογία των δημοτικών Μ.Μ.Ε. και θέματα σχετικά με τις ελληνικές λουτροπόλεις και το θερμαλισμό.

Στη διάθεση των συνεργατών σας θέτουμε τους ανθρώπους του συλλόγου και ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους κ.κ. Αχιλλέα Μεταλούλη και Χρήστο Γιασκουλίδη για να συνδράμουν την προσπάθεια σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

Ο Γενικός Γραμματέας

Αχιλλέας Μεταλούλης

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 09:26
 
Θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή του Γιάννη Μπίνου PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 10:58

Προς λουτρά του δήμου Αλμωπίας

Σας στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή του Γιάννη Μπίνου σαν νέου διευθύνων σύμβουλος των Λουτρών Πόζαρ.

Ελπίζουμε μιας και είναι ο παλιός και φίλος κοινοτάρχης του Λουτρακίου να είναι ο άνθρωπος που τα λουτρά θα είναι τα καλυτέρα των Βαλκανίων τουλάχιστον λειτουργικά και εκείνο που θέλουμε είναι η ανακαίνιση του ξενοδοχείου των λουτρών να έχει λουτρικές λειτουργιές όπως πρέπει αλλά και όλες οι άλλες εγκαταστάσεις των λουτρών.

Καλές δουλειές και καλές επιτυχίες στο έργο σου φίλε Γιάννη

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας

Ανέστης Αναστασιάδης

Θεσσαλονίκη 31.1.2018

 
Θέμα: χρονιάτικη εκδήλωση του συλλόγου, Προσφορές από πλευράς λουτροπόλεων και σχετικών φορέων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 19:26

Θεσσαλονίκη 5 Ιανουαρίου 2018

Θέμα: χρονιάτικη εκδήλωση του συλλόγου

Προς : Δημάρχους, προέδρους, διευθυντές Ελληνικών Λουτροπόλεων, ξενοδοχεία καταστήματα βιοτεχνίες κ.λ.π.

Θέμα : Προσφορές από πλευράς λουτροπόλεων και φορέων στη χρονιάτικη εκδήλωση απολογισμός δουλειάς 2017 του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Κύριε δήμαρχε, κύριε πρόεδρε, κύριε διευθυντή

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας κάθε χρόνο πραγματοποιεί εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπου είναι και η έδρα του συλλόγου με θέμα τον απολογισμό δουλειάς του 2017 και τον προγραμματισμό για το νέο έτος του 2018.

Σε αυτήν την εκδήλωση είναι καλεσμένοι Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι λουτροπόλεων, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του συλλόγου, φίλοι και αρκετοί φορείς της πόλης μας και όχι μόνο.

Επίσης λόγω του απολογισμού του έργου παρευρίσκονται από όλη την Ελλάδα δημοσιογράφοι με μοναδικό σκοπό την προβολή των Ελληνικών λουτροπόλεων μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια του συλλόγου, που εδώ και 13 χρόνια δίνει τη μάχη για ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού μας τουρισμού, ζητούμε από τις λουτροπόλεις τη δική τους συμμετοχή σε αυτήν την εκδήλωση προσφέροντας όπως γίνεται κάθε χρόνο:

Λούσεις, διανυκτερεύσεις από ξενοδοχεία, restaurant και όποια άλλη προσφορά από φορείς που οι δραστηριότητές τους είναι συνδεδεμένες με τις Λουτροπόλεις της χώρας μας και όχι μόνο.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στους δύο πρώτους μήνες του 2018 οπότε θα σας σταλεί και η πρόσκληση.

Από εσάς περιμένουμε με αυτές τις προσφορές να πείσουμε κυρίως τους νέους, αλλά και τους δημοσιογράφους, έστω με αυτές τις κληρώσεις, να επισκεφτούν τις ελληνικές λουτροπόλεις.

Επίσης σκοπός της προσπάθειας είναι η προβολή αυτού του Ελληνικού πλούτου, που αν τον αξιοποιήσουμε θα έχουμε θεραπευτικό τουρισμό από όλο τον κόσμο και για όλο τον χρόνο που είναι ένας από τους πρώτους στόχους του Πανελληνίου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεως Ελλάδας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε.

Εμείς παρά τις οικονομικές δυσκολίες θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ανάπτυξη και προβολή για όλες τις λουτροπόλεις και όλες τις επιχειρήσεις γύρω από κάθε λουτρόπολη..

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Πρόεδρος

Αναστασιάδης Ανέστης

Ο Γενικός Γραμματέας

Αχιλλέας Μεταλούλης

Ο Ειδικός Γραμματέας

Κυφοκέρης Γεράσιμος

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 20:01
 
Προς ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 08:42

Θεσσαλονίκη 9/10/2017

Προς ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.

Υπ όψιν κ. Φωτιάδη

Κύριε Φωτιάδη θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια διαφημίζουμε την εταιρεία Σουρωτή Α.Ε. και τα προϊόντα της στα δυο site που λειτουργούμε στα πλαίσια της συνεργασίας μας.

1ον Στο site του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, στη δικτυακή διεύθυνση www.loutropoleis.com, όπου φιλοξενούμε και την διαφήμιση του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς.

2ον Στο site ΤΑ ΝΕΑ της Τούμπας, στη δικτυακή διεύθυνση www.neatoympas.gr

Το κόστος για κάθε χρόνο ήταν της τάξης των 1.000 ευρώ που τα τελευταία δυο χρόνια δεν καταβλήθηκαν λόγω προβλημάτων της επιχείρησης.

Για το θέμα συζητήσαμε και με τον πρόεδρο της επιχείρηση κύριο Γιώργο Λόλα, ο οποίος είναι θετικός και μας ζήτησε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, προκειμένου να έχουμε μία οριστική διευθέτηση του θέματος, σχετικά με τοα αν θα συνεχίσουμε αυτήν την συνεργασία με την ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε και με ποιους όρους.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ανέστης Αναστασιάδης Αχιλλέας Μεταλούλης

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Today: Οκτ 17, 2018